Joka vuosi palkitaan parhaiten pukeutunut soutujoukkue, ja tämä hauska kilpailu järjestetään myös tänä vuonna

Mommi lanjar vensoutelu  » Uncategorized »  Joka vuosi palkitaan parhaiten pukeutunut soutujoukkue, ja tämä hauska kilpailu järjestetään myös tänä vuonna
0 Comments

Tänä vuonna on taas aika palkita parhaiten pukeutunut soutujoukkue! Kilpailu on hyvin hauska ja sen tarkoituksena on löytää laivalta parhaiten ja äärimmäisen kunnianhimoisesti pukeutunut joukkue. Viime vuonna voittajaksi nousi ryhmä, joka oli ominut piratismin ja merenkulkumaailman pukuihin – kaikki yhteensopivissa väreissä ja hienoilla asusteilla. Tänä vuonna voittaja saa matkan suosittuun kaupunkiin mahtavilla tiedoilla!

Valmistaudu tulemaan laivalle, kokkaamaan upeita asuja ja kilpailemaan seurakunnasi ylpeystapahtumassa. Muista laittaa asusi yhteen ja lisätä extra-hakaneulat nappien kiinnitykseen – ja älä unohda askarrella mukavia hattuja! Kilpailun järjestävät soutujoukkueet onkin jo innokkaasti kudoneet upeita asusteita ja ovat täynnä luovia ideoita kilpailun voittamiseksi.

Varaa aikaa 15.7. ilmestyäksesi laivaan kilpailemaan todellisen muodin legendan arvoisista merenkulkumatkoista! Nyt on sinun mahdollisuutesi muodostaa muistettava muotiteos!

Tänä vuonna järjestetään jälleen hauska kilpailu parhaan pukeutuneen soutujoukkueen palkitsemiseksi. Kilpailu antaa mahdollisuuden yksilöille ja joukkueille tuoda maailmalle omaa tyyliään ja täysin uudenlaista näkemystä soutajien mukana tuomisesta.

On hauska nähdä, kuinka eri joukkueet ajattelevat erilaisilla ja luovilla tavoilla siitä, miten pukeutua soutusta varten. Yhteinen poncho tai vivahteikas olutteltta voivat olla hienoja tapoja esitellä omaa persoonallisuuttaan. Jotkin joukkueet esittävät historiallisia temaattisia asuja ja toiset valitsevat sarjakuvia tai toimintaelokuvan teemoja. Voittaja ei ainoastaan löydä luovaa löytöä vaan myös kulkee varrella tarvittavilla elementeillä hauskan ulkonäön luomiseen.

Palkitseminen tapahtuu palkintojenmuodossa. Tarkoituksena on rohkaista osallistujia sekä nostattaa joukkueiden itseluottamus herättämiseksi. Kilpailun tulokseen vaikuttavat soutujoukkueiden asende, innostus ja yhteistyön merkit.

Kilpailun paras puoli on että se yhdistää sitoutuneita harrastelijoita yhden maagisen viikonlopun ajan ja siirtyy nopeasti arjen kiireeltä unohtamalla kaiken ja nauttimalla hauskasta tunnelmasta yhdessä!

Tänä vuonna tapahtuma Go for Gold -soutukilpailu ottaa heti täytettyä alkaa. Yksi kilpailun hauskimmista osioista on parhaan pukeutuneen veneen palkitseminen. Joukkueet voivat luoda monimutkaisia ja mielikuvituksellisia asuja ja sisustaa veneensä omalla tavallaan herättääkseen muiden huomion. Varo kuitenkin, illan juhlamoodin puuttuessa et halua varmasti nauramaan tuomareille.

Kilpailussa odotetaan todella jännittäviä uusia liikkeitä ja uskomattomia kostyymisuunnitteluita. Tämän vuoden Go for Gold -tapahtumassa voittanut joukkue voittaa aihepiiriin sopivan palkinnon, eli voi voittaa itselleen uudet soutuasuinsa.

Go for Gold -tapahtuman parhaiten pukeutuneen soutujoukkueen voittajalle on luvassa todella paljon kunniamerkkejä, valokuvauspalveluita, huomiotransparanteita ja hieman rahallisia palkintoja. Uusien osanottajien pitäisi laittaa kaikki voimansa haastamaan vanhat osallistujat ja tavoitteena on voittaa kilpailun! Kilpailulla halutaan antaa osallistujille parhaat mahdollisuudet esitellä itseään ja olla edellisen vuoden voittovertaisia.

Olitpa sitten uusi tai vanha kilpailija, suosittelemme hakemaan mukaan ja antamaan kaikkensa sopullisen ulkoasun luomiseksi. Jos et ole aiemmin osallistunut tapahtumaan, niin et tarvitse huolehtia liikaa – se on mahdollista tehdä myös helpon oloisesti. Laita siis poikaystäväsi, työkavereidesi tai ystäviesi kanssa luovasti asut yhteen ja luo hauska esitys onnistuneesti! Onnea ensimmäiseen Go for Gold -kokemukseen!

Tänä vuonna järjestetään jälleen vuosittainen, hauska pukukilpailu soutujoukkueille. Palkinnot jaetaan parhaiten ja kuvauksellisimmin pukeutuneille soutujoukkueille. Kilpailu järjestetään torstaina 24. elokuuta ja sen voittaja selviää heti samana iltana.

Pukukilpailussa on sekä naurun että nöyryyden aineksia. Joukkueiden on pukeuduttava hauskasti ja eksoottisesti, mutta silti kunnioittavin tavoin toisiaan ja muita osallistujia kohtaan. On tervetullutta esimerkiksi viihdyttäviin juhlapukuihin ja muihin eksoottisiin vaatteisiin, mutta sovinnaisuuden ja rakkauden joesta tulee silti olla alttiina.

Kilpailussa on pari erilaista palkintoa, joita jaetaan. Todella hauskasti ja kunnioittamalla souteuskonnetta pukeutuneille joukkueille annetaan ”Kaunein joukkue” -palkinto, kun taas isomman huumorinmuotojen kannattajille on tarjolla ”Hauskin joukkue” -palkinto. Kilpailut ovat hauskat seurata, niin osallistujien kuin katsojienkin mielestä, sillä kisaajien ideoista syntyy aina mieleenpainuva osaamatta. Voittajat saavat hulvattomasti palkintoja ja suuren aplodien!

Jos suunnittelet osallistuvasi tapahtumaan muina soutajina tai muuten vain olet kiinnostunut nauttimaan kilpailusta – isoja joukkoja odotetaan torstaina 24. elokuuta 14–19 välisenä aikana vanhaan satamaan!

Lopuksi haluaisin muistuttaa kaikkia kilpailun osallistujia siitä että liittyessäsi mukaan tapahtumaan, muista toimia aina hyvin ja murheellisesti etsien siten viihdettä ja rentoutumista kaikessa hyvässä henkisessä ympyrössä.