Mommilanjärven heinäkuun soutu on useimpien joukkueiden vuotuinen perinne, mutta uusia joukkueita tulee joka vuosi paljon

Mommi lanjar vensoutelu  » Uncategorized »  Mommilanjärven heinäkuun soutu on useimpien joukkueiden vuotuinen perinne, mutta uusia joukkueita tulee joka vuosi paljon
0 Comments

Mommilanjärven heinäkuun soutu on joka vuosi yhä suurempi tapahtuma ja useimmat joukkueet osallistuvatkin joka vuosi tapahtumaan. Vuosittainen soutuminen onkin saanut jo monivuotisen perinteen ja useat soutajat kutsuvat jo nykyään perinteeseen mukaan myös ystäviään. Uusia joukkueita ilmestyy joka vuosi aina vain lisää ja ikinuoret susiradat herättävätkin runsaasti kiinnostusta. Kuunnellessaan hiljaista sahoa ja tunteessaan tuulen viilentämän vedessä, saattaa uutta pienempien kokeilijoitten olla kiva fiilis, sillä perinteet saavat tietysti pallon mukana uutta virtaa olemiseensa. Tuntuu kuin soutujen kautta vanha olisi saanut uuden muodon, kun tuhannetkin pienet talkootekijät tukevat toisiaan vanhan perinteen ja sitä myöten ennenkuulumattomien yhteistuumin.

Vaikka toki soutuminen on äkkiviruttoman hauskaa ja vaarattoman hauskaa, muistetaan myös turvallisuus sekä aktiivisuus. Porukalla heittämisen turvin aluskunnossa pitäminen ja turvallisuuden merkitys tulee tehdä kaikkien osalta selväksi, jotta kaikille riittäisi iloa sekä vauhtia. Kun soutajat tuntevat itsensa turvallisiksi, on hauskan pito taattua joka vuosi soutujen parissa.

Joukkueet kaikkialla odottavatkin jo innolla heinäkuuta tuloa ja veneellisen kilpailumielellä uudet joukkueet ottamaan paikkaansa Mommilanjärven soutuparatiisissa. Tuleeko sinunkin porukkaasi liittyminen tuhansien muiden soutajien joukkoon?

Mommilanjärven heinäkuun soutu on uskollisten joukkueiden vuotuinen perinne, mutta joka vuosi myös uusia osallistujia ilmestyy. Viime vuonna paikalle saapui noin 70 soutajaa, joista monet olivat aloittelemassa ohjelmoinnin ja lähdössä ensimmäisiin souturetkiinsä. Vuosittainen tapahtuma alkaa aina paikallisen seurakunnan kahvilalla. Retken aikana moni harrastaa hengailua, kalastusta ja soutamista, sekä nauttia ulkoilmasta ja yhteishengestä.

Vuoden 2019 Mommilanjärven heinäkuun soutuissa oli erityisesti paljon lapsille suunnattuja toimintoja ja harrastuksia. Erityisen suosittuna olivat yhteislaulut ja pelit, joissa osallistujat esittelevät oman maansa ja esitellään toisilleen erilaisia paikallisia ruokia. Lopussa harjoitettiinkin joukkoviulunsoittoa musiikkilateeniin!

Myös tapahtuman johdolla on hienoa nähdä auttaminen ja yhteistyö kasvava paluu Innolassa. Monet lenkin tarjoavat retkiseuraajille tarvittavaa apua ja neuvoa, mikä tekee tapahtuameesta lisäksi tietoiseksi siitä, että pienetkin asiat saattavat muuttua isoiksi ja vaikuttaa hyvinvoinnissamme.

Mommilanjärven heinäkuun soutu on kokemus, joka tuo paikkakunnalle iloa ja innostusta. Tarkoitus on yhdistää retkelle saapuvat soutajat ja edistämme siten matkailua ja Innolan palvelualan brändeille lisäedut. Joka vuosi tapahtuvaan matkaan osallistuvat nauttivat uusista tuttavuuksista, hyvistä ruuista sekä pystymme myös tukemaan ympäristönsuojelu- ja liikenneturvallisuuskampanjoita. Suosittelemme kaikille!

Mommilanjärven heinäkuun soutu on tullut suomalaisten kesätapahtumien klassikoksi. Vuosittainen soututapahtuma on innostanut perheitä ja ystäviä ympäri maata osallistumaan yhteiseen sukellukseen järven perusleikkiin ja -talouteen. Perinteitä ovat aina leikit, urheilu ja herkullinen grilli.

Kuitenkin, vuosi vuodelta uusia joukkueita alkaa osallistua tapahtumaan. Uudet joukkueet tuovat mukanaan uudenlaisia tapoja nauttia lomasta, sekä iloisempaa meininkiä tunnelmaan. Vuosittain uudenlaisia mielenkiintoisia ideoita syntyy, kuten heinäkuu-pilotti, joka on tuonut uutta ilmettä tapahtumaan ja herättänyt ihastusta joukkojen keskuudessa.

Oli miten oli, heinäkuun soutu Mommilanjärvellä on erinomainen perinne yhdistettynä hienovaraisesti uuteen. Jokainen voi löytää sen itselleen riippumatta siitä, kuinka pitkän ajan on ehtinyt osallistua tilaisuuteen. Se on kivoja hetkejä ja valokatkaisuja arjesta!

Mommilanjärven heinäkuun soutu on jo vuosien ajan ollut monen soutuagilin tilttien tärkeä osa. Vuosi toisensa jälkeen tässä vehmasti alustassa kertyy yhteen maamme parhaimmat soutajat sankoin joukoin.

Vuosi vuodelta tämä tapahtuma yhdistää valtavan määrän uusia ja vanhoja soutureita, jotka saapuvat kaukaakin nauttimaan siitä vauhdista, johon vain heille lajina uskolliset lahjakkaat soutajat pystyvät. Joka vuosi saamme ilon myötä huomata myös, että joukkueiden lukumäärä on lisääntynyt merkittävästi. Uudet soutureita on tulossa joka vuosi aina vain enemmän ja enemmän.

Voitkin ylpeydellä sanoa lievittäväsi soutukauden ratoksi ja aloittaa sen Mommilanjärven merenrantareittiin heinäkuussa. Miesten, naisten ja lasten lajimiehet osoittavat taitonsa sekä vesillöiikin että pallopelissakin. Tapahtuma tarjoaakin kaikenlaista elokuuun asti jatkuvaan kauden aikana naimgalihavia mahdollisuuksia nauttia sankon joukon kilpailutoiminnasta ja hauskanpidosta. Kauempaa tulleet joukkueet saavat usein hauskaa ohjelmaa omille odotettaville soutufestareilleen varmistamalla siin inliikunnallista merenrantakautta kaikkia osallistujia palvelevalla seikkailulla.

Ehdota testimieltasikin jo Mommilanjärven perinteisiin tulemista omaan tiimiisi! Naishiihtovarmoillaan ja pallohintenloppuillaan, ties miten monet muistelut on valmiina odottamaan!