Mommilanjärven heinäkuun soutu on useimpien joukkueiden vuotuinen perinne, mutta uusia joukkueita tulee joka vuosi paljon

Mommi lanjar vensoutelu  » Uncategorized »  Mommilanjärven heinäkuun soutu on useimpien joukkueiden vuotuinen perinne, mutta uusia joukkueita tulee joka vuosi paljon
0 Comments

Jotta he eivät saapuisi tyhjin käsin, Mommilanjärven soutukilpailut ovat välttämättömiä.

Tänä vuonna Mommilanjärvellä ei järjestetty soutukilpailuja, koska useimmat joukkueet olivat uusia lajin parissa. Muutamalla vanhalla ja uudella joukkueella oli kuitenkin mahdollisuus päästä kokemaan Mommilanjärven soutuperinteitä.

Soutumaailmassa vuoden 2017 MM-kisat alkoivat räjähdysmäisesti. Tämä johtuu uudesta soututekniikasta nimeltä “ankan muoto”, joka on kasvattanut suosiotaan tänä vuonna yksinkertaisuutensa ja joustavuutensa vuoksi.

Mutta kilpailu paikoista joukkueissa on edelleen kovaa, niin kansainvälisiä kuin paikallisiakin (johtuen siitä, että vielä on paljon soutajia, jotka eivät ole vielä valmiita kilpailemaan korkeimmalla tasolla). Järjestäjät ovat onnistuneet tarjoamaan lisäpaikkoja kaikkiin kilpailuihin, jotta kaikki voivat osallistua.

Tämä on lista Mommilanjärven heinäkuun soutujoukkueista. Lista on otettu Runners’ Worldista ja heidän järven oppaastaan, joka on saatavilla verkossa. Siinä on myös maininta siitä, ovatko soutajat suomalaisia vai ulkomaisia.

Tämä on vuosittainen perinne useimmissa soutujoukkueissa. Heinäkuu on juhannuksen ja kylvökauden kuukausi, jolloin säät lämpenevät ja soutajat haluavat yleensä juosta, harjoitella ja kilpailla Mommilanjärvellä. Suomen suurin soutuseurayhdistys Junior Mommilanjärven soutuseura järjestää Mommilanjärvellä joka vuosi kilpailua vuodesta 1956 lähtien.

Tämä essee kertoo yhdestä Suomen suosituimmista soututapahtumista ja tässä haluan puhua soutusta palasiksi.

Käytämme usein sanaa “soutu” puhuessamme soutujoukkueista ja ajattelemme perinteisiä perheitä, joissa on kaksi soutajaa yhdessä purjehtimassa kauniilla järvellä. Usein kuitenkin unohdamme, että Mommilanjärvellä kilpailee muitakin soutajia, jotka voittavat joka vuosi monta pokaalia. On myös opiskelijoita, jotka järjestävät omia joukkueitaan huvin vuoksi tai kilpailutarkoituksiin. Jotkut heistä ovat kasvaneet katsomalla elokuvia, kuten “The Rowing Machine”, joka kuvaa tätä perinnettä kansainvälisestä näkökulmasta.

Suomen Urheilupuisto harjoittelee vuosittain Mommilanjärvellä useita viikkoja syyskuun lähellä viikonloppuisin. He harjoittelevat vain puuveneillä, jotka Saab Research Instituten ja Urheiluhallin asiantuntijat ovat suunnitelleet erityisesti tapahtumaa varten.

Mommilanjärvi on soutamisen mestaruuskilpailu, joka järjestetään Jokioisilla Jääksellä. Sen järjestää Suomen soutuliitto (FINRower) ja se on ollut käynnissä vuodesta 1926.

Soutukausi on koko perheen tapahtuma, joka alkaa lämmittelystä ja päättyy kylmään olueen ja saunaan. Se on mielenkiintoinen tapa viettää kesää Suomen kaltaisessa mahtavassa maassa.

Senioreiden roikkuupaino on juhannusperinteellä monille joukkueille, mutta uusia joukkueita tulee joka vuosi paljon. Se on mielenkiintoinen tapa aloittaa kausi osallistumalla perinteisiin soututapahtumiin.

Joku voisi jopa sanoa, että soutukausi on Suomen kulttuuriperintöä, jonka juuret ovat Rooman ajalta. Sitä tulee juhlia kaikkialla, missä lämpiminä kesäkuukausina pääsemme soutamaan järvillä ja joilla!

Juhannusperinteen kunniaksi järjestämme kaikkien veneidemme välillä ison venekilpailun (jotain Norwegian Fjord Classicia) Puunjärvellä, joka alkaa tänä 14. heinäkuuta klo 18 ja päättyy klo 21! Luvassa on JumboNuorten Rooli 2017 elävää musiikkia.

Mommilanjärven soutu oli SM-kisojen pääkilpailu useiden vuosien ajan. Kansainvälinen sarja alkoi vuodesta 1969 ja siitä lähtien Mommilanjärvi on ollut mukana siinä.

Soutuseura on kasvanut menestyväksi organisaatioksi ja sillä on monenlaista toimintaa, kuten kilpailuja, myyntikursseja, valmennuskursseja ja yritysten sosiaalisia tapahtumia. Useat urheilijat ovat saavuttaneet menestystä kansainvälisellä tasolla ja ovat pelinsä huipulla. Ne ovat myös erittäin suosittuja sponsorien keskuudessa, jotka tukevat heitä heidän saavutuksistaan mainoskampanjoiden ja sponsoroinnin kautta.

Kun minua pyydettiin päävalmentajaksi, otin heti yhteyttä edelliseen valmentajani Jeremy Tauntoniin (joka ei ole enää tekemisissä kanssani). Olimme työskennelleet yhdessä vuoden 2014 aikana, kun hän oli ohjannut noviisijoukkueemme sisäsoutun valtakunnallisten SM-kisojen ykkössijalle. Sovimme, että meidän pitäisi keskittyä tämän vuoden mestaruuteen, jotta voimme lähettää hänelle tuloksia, kuten ensimmäisen vuoden joukkue teki.

Ruotsissa vuosittainen Mommilanjärven soututapahtuma on yksi kesän suosituimmista viihdetapahtumista. Tapahtuma on järjestetty vuodesta 2002 ja se sai kansainvälistä tunnustusta vuonna 2010, kun Time-lehti valitsi sen yhdeksi “Maailman 10 parhaan urheilutapahtuman” joukkoon.

Helsingissä soutu on vuosittainen tapahtuma, joka tapahtuu joka vuosi. Viime vuosina siitä on tullut suositumpi ja vanhemmat tiimin jäsenet ovat päättäneet pitää sen perinteenä. Tämä vuosi tulee olemaan kuitenkin erilainen. Onnistuneen B-turnauksen jälkeen kaikki soutujoukkueet lähtevät Moskovaan MM-kisoihin. Näemme heidän pakkaavan laukkuja ja valmistautumassa lähtöön Venäjälle ennen kauden alkua – joten Kansainvälinen soutuliitto järjestää tänä kesänä Helsingissä erikoistapahtuman: vuosittaisen soutukilpailun Mommilanjärvellä.